Medlemslogin Opret profil
Vis alle Få pladser Ledige Venteliste Udsolgt
Start tid Vis alle
Vis alle
Fra kl. 8
Fra kl. 9
Fra kl. 10
Fra kl. 11
Fra kl. 12
Fra kl. 13
Fra kl. 14
Fra kl. 15
Fra kl. 16
Fra kl. 17
Fra kl. 18
Fra kl. 19
Fra kl. 20
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Instruktør Vis alle
Vis alle
resultater for
Mandag
Få pladser
Børn - begynder 1 - 6-10 år | 2401
Kl. 16:30 - 17:00
Flere tider
hele bassinet
6 - 10 år
Begynder, Niveau 1:  (Hjælpetræner i vandet)  Begynder svømning for børn i den lave ende af bassinet. Hjælpemidler tilbydes og er tilladt. Krav: Kan være alene i vandet uden en voksen. Kan modtage kollektive beskeder. Indhold: Læring gennem leg i vandet. Forskellige lege, trygheds- og balanceøvelser, samt andre vandaktiviteter. Crawl er første undervisningsform i svømning.Mål: At deltagerne opnår tryghed i vandet. Desuden begyndende crawl og rygcrawl.
Børn & unge - begynder 2 - 8-12 år | 2402
Kl. 17:10 - 17:40
Flere tider
hele bassinet
8 - 12 år
Begynder, Niveau 2:  (Hjælpetræner i vandet)  Begyndersvømning i den dybe ende af bassinet.Krav: Skal tidligere have modtaget begynderundervisning. Fortrolighed og tryghed i vandet. Kan færdes i den dybe ende af bassinet alene med opdrivende hjælpemidler. Indhold: Læring gennem leg, tryghedsøvelser, fremdrifts-, balance- og vejrtrækningsøvelser, samt andre vandaktiviteter. Deltagerne vil blive undervist i crawl, rygcrawl, brystsvømning og blive introduceret til begyndende øvelser for fly. Mål: At opnå større forståelse for fremdrift i vandet. Deltagerne kan svømme crawl, rygcrawl og til en vis grad evne brystsvømning, samt på sigt ikke længere er afhængige af hjælpemidler.
Familiehold | 2403
Kl. 17:50 - 18:30
Flere tider
hele bassinet
1 - 99 år
Familiehold: Gå til svømning som familie. Krav: Børn uden erfaring med svømning kan deltage på holdet. Mindst en voksen skal deltage sammen med barnet.Indhold: Leg og svømning. Instruktøren er ansvarlig for at stille lege og undervisning til rådighed for deltagerne, der skal forbedre børn som voksnes fortrolighed og tryghed med vand. Mål: Positive oplevelser i vandet som familie. Gøre børn og voksne fortrolige med vandet, så de trygt kan færdes i og omkring bassinet. Alle i familien skal betale! 
Børn & unge - øvede/meget øvede 8-19 år | 2404
Kl. 18:40 - 19:20
Flere tider
hele bassinet
8 - 19 år
Øvede og meget øvede svømmere: (Let øvede kan også deltage på dette hold).   Træning for øvede og meget øvede svømmere. Krav: Kan svømme crawl, rygcrawl, brystsvømning og fly. Kan lave hovedspring og vendinger i vandet uden brug af bassinkant eller bund. Indhold: Teknik undervisning i de fire svømmeformer crawl, rygcrawl, brystsvømning og fly, med henblik på at forbedre eksisterende svømning, konditionstræning og komme hurtigere frem i vandet. Træne deltagerne til kunne tage bassinprøven.Mål: At deltagerne evner de fire svømmeformer rygcrawl, crawl, brystsvømning og fly, og at deltagerne kan svømme længere distancer i vandet uden at gøre brug af kant og/eller hjælpemidler. Bestå bassinprøven. 
Medlemskab | 2426
Kl. 19:00 - 20:00
Flere tider
Sauna
18 - 99 år
På Hold 2426 kan du købe adgangsbilletter til en aften med saunagus!  Man skal være fyldt 18 år for at deltage.Første gang du køber saunagus, vil du blive opkrævet 150 kr. som betaling for et årligt medlemskab af Ugerløse Svømmeklub. (Hvis du er tilmeldt et hold i svømmeklubben, er du allerede medlem, og vil ikke blive opkrævet penge for medlemskab)!  De 150 kr. dækker 3 aftener med saunagus. (Du betaler kun 50 kr. for en aften med saunagus, ligesom sidste år). Betalingen foregår nu bare på Klubmodul i stedet for kontant afregning. (Det er Holbæk Kommune,  der har bestemt, at der ikke må afregnes kontant). Michael og Majstrup er saunagus mestre. Der er saunagus mandage kl. 19 -20. Tilmelding til en aften saunagus foregår på Facebook siden Saunagus Ugerløse! Der er nemlig kun plads til 20 personer i saunaen! Vi har besluttet, at de personer der har betalt 300 kr. nu, får et klippekort med 4 klip, som I kan bruge, når I ønsker det til en aften med saunagus.  Når I ønsker at gøre brug af jeres klip, skal I stadig tilmelde jer på siden Saunagus Ugerløse, som I plejer, så I er sikre på, at der er en plads!
Voksne - teknik - 16-99 år | 2405
Kl. 19:30 - 20:20
Flere tider
hele bassinet
16 - 99 år
Teknikhold for voksne: i alderen 16-99 år.Holdet er for voksne, der ønsker at forbedre deres svømning.Krav: Man skal være fyldt 16 år. Holdet er for voksne, som allerede kan svømme, men som ønsker at forbedre sine svømmefærdigheder. Der er ikke et krav om at kunne svømme alle fire svømmeformer. Deltagerne skal kunne bevæge sig frit i hele bassinet. Indhold: Undervisning i de fire svømmeformer crawl, rygcrawl, brystsvømning og fly. Undervisning i teknik og fremdrift. Mål: Formålet med holdet er at forbedre allerede eksisterende svømmestil og forbedre tekniske evner, samt komme i form til at svømme længere distancer.
Motion for 15-99 år | 2406
Kl. 20:30 - 21:20
Flere tider
hele bassinet
15 - 99 år
Motionssvømning for alle:  Dette hold henvender sig til dem, der vil dyrke motion og svømning. Børn må også gerne deltage sammen med forældre, men det er ikke tilladt at anvende vipper eller rutsjebane.Krav: Kan færdes i vandet på egen hånd. Der kan stilles hjælpemidler til rådighed, herunder plader, bælter og svømmefødder. Indhold: Individuel svømning under overvågning. Instruktøren står til rådighed, hvis man ønsker undervisning eller hjælp til at forbedre eksisterende svømning.Mål: Positive oplevelser med vand, samt vedligeholdelse af svømmefærdigheder.
Tirsdag
Få pladser
Pensionister: Aqua Fitness/svømning | 2407
Kl. 09:00 - 09:50
Flere tider
hele bassinet
25 - 99 år
Motion og svømning for pensionister i alle aldre:Alle kan være med, når vi skruer op for musikken og bruger vandet på nye og sjove måder.Du bliver udfordret med forskellige aktiviteter, hvor der er mulighed for både af få lidt sved på panden og et smil på læben. Vi bruger mange redskaber fx bolde og slanger i vandet. 
Børn & unge - begynder 2 - 8-12 år | 2409
Kl. 16:30 - 17:00
Flere tider
dybe ende af bassin
8 - 12 år
Begynder, Niveau 2: (Hjælpetræner i vandet) Begyndersvømning i den dybe ende af bassinet.Krav: Skal tidligere have modtaget begynderundervisning. Fortrolighed og tryghed i vandet. Kan færdes i den dybe ende af bassinet alene med opdrivende hjælpemidler. Indhold: Læring gennem leg, tryghedsøvelser, fremdrifts-, balance- og vejrtrækningsøvelser, samt andre vandaktiviteter. Deltagerne vil blive undervist i crawl, rygcrawl, brystsvømning og blive introduceret til begyndende øvelser for fly. Mål: At opnå større forståelse for fremdrift i vandet. Deltagerne kan svømme crawl, rygcrawl og til en vis grad evne brystsvømning, samt på sigt ikke længere er afhængige af hjælpemidler.
Vandtilvænning fra 3 år /med 1 voksen | 2408
Kl. 16:30 - 17:00
Flere tider
lave ende af bassin
3 - 8 år
Vandtilvænning:(Hjælpetræner i vandet)Et hold for de mindste børn, som ikke er trygge ved vand endnu.   Krav: En voksen skal med barnet i vandet. Voksne skal betale et medlemskab af Ugerløse svømmeklub, som koster 150 kr. + 1 kr. for at systemet kan registrerer dig.Indhold: Fortroligheds- og tryghedsskabende lege på land og i vand, som skal give positive oplevelser. Læring gennem leg.Mål: At deltagerne opnår en fortrolighed og en tryghed i vand, så deltagerne kan løsrive sig fra sin voksne og bevæge sig frit i vandet. Kan modtage kollektiv besked. Kan have hovedet under vand. Obs betaling for alle. Voksne skal være medlem af Ugerløse Svømmeklub. Betaling kan ske på Hold 2408-1
Vandtilvænning 1 voksen | 2408-1
Kl. 16:30 - 16:55
Flere tider
lave ende af bassin
18 - 99 år
Vandtilvænning:(Hjælpetræner i vandet)Et hold for de mindste børn, som ikke er trygge ved vand endnu.   Krav: En voksen skal med barnet i vandet. Voksne skal betale et medlemskab af Ugerløse svømmeklub, som koster 150 kr. + 1 kr. for at systemet kan registrerer dig. Indhold: Fortroligheds- og tryghedsskabende lege på land og i vand, som skal give positive oplevelser. Læring gennem leg.Mål: At deltagerne opnår en fortrolighed og en tryghed i vand, så deltagerne kan løsrive sig fra sin voksne og bevæge sig frit i vandet. Kan modtage kollektiv besked. Kan have hovedet under vand. Obs betaling for alle. Voksne skal være medlem af Ugerløse Svømmeklub. 
Få pladser
Børn - begynder 1 - 6-10 år | 2410
Kl. 17:10 - 17:40
Flere tider
lave ende af bassin
6 - 10 år
Begynder, Niveau 1: (Hjælpetræner i vandet)  Begynder svømning for børn i den lave ende af bassinet. Hjælpemidler tilbydes og er tilladt. Krav: Kan være alene i vandet uden en voksen. Kan modtage kollektive beskeder. Indhold: Læring gennem leg i vandet. Forskellige lege, trygheds- og balanceøvelser, samt andre vandaktiviteter. Crawl er første undervisningsform i svømning.Mål: At deltagerne opnår tryghed i vandet. Desuden begyndende crawl og rygcrawl.
Børn & unge - LET øvede 8-13 år | 2411
Kl. 17:10 - 17:40
Flere tider
dybe ende af bassin
8 - 14 år
Børn let øvede:  Krav: Bruger ikke hjælpemidler i vandet. Kan svømme lidt crawl, rygcrawl og til en vis grad brystsvømning. Indhold: Læring gennem leg. Undervisning i de fire svømmeformer crawl, rygcrawl, brystsvømning og fly. Herudover undervisning i hovedspring, vendinger og dyk. Leg og andre vandaktiviteter, herunder livreddende øvelser. Mål: At deltagerne kan svømme bryst, rygcrawl, crawl og har fået undervisning i fly. At deltagerne kan tage hovedspring fra kant. 
Vild med vand - work shop | 2413
Kl. 17:50 - 18:30
Flere tider
hele bassinet
12 - 99 år
Vild med vand: Indhold er under udarbejdelse. Krav: Kan svømme og færdes i vandet på egen hånd. Indhold:  Der laves aktiviteter i forskellige moduler. Der betales pr. gang eller for et modul.Mål: Nye, anderledes og sjove oplevelser med vand. Krav at man skal medlem af svømmeklubben, som koster 150,- kr. pr. sæson.
Få pladser
Børn & unge med særlige behov 8-17 år | 2412
Kl. 17:50 - 18:30
Flere tider
hele bassinet
8 - 17 år
Børn og unge med særlige behov:(Hjælpetræner i vandet)Krav: Der er ingen krav. Kom som du er og oplev, hvor fantastisk vand er. Mål: Have det sjovt og blive tryg i vandet.
Begynderhold for voksne - 18-99 år | 2414
Kl. 18:40 - 19:20
Flere tider
hele bassinet
15 - 99 år
Begyndere, svømning for voksne: (Hjælpetræner i vandet) Vil du lære at svømme? Så er dette hold noget for dig. Krav: Ingen. Indhold: Vandaktiviteter. Undervisning i svømning efter den enkeltes behov. Der kan stilles bælter og andre hjælpemidler til rådighed.Mål: Være fortrolig med vand og svømme på egen hånd. Positive oplevelser med vand. 
Vild med vand - work shop | 2415
Kl. 18:40 - 19:20
Flere tider
hele bassinet
12 - 99 år
Vild med vand: Indhold er under udarbejdelse. Krav: Kan svømme og færdes i vandet på egen hånd. Indhold:  Der laves aktiviteter i forskellige moduler. Der betales pr. gang eller for et modul.Mål: Nye, anderledes og sjove oplevelser med vand. Krav at man skal medlem af svømmeklubben, som koster 150,- kr. pr. sæson.
Motion for 15-99 år | 2416
Kl. 19:30 - 20:20
Flere tider
hele bassinet
15 - 99 år
Motionssvømning for alle:  Dette hold henvender sig til dem, der vil dyrke motion og svømning. Børn må også gerne deltage sammen med forældre, men det er ikke tilladt at anvende vipper eller rutsjebane.Krav: Kan færdes i vandet på egen hånd. Der kan stilles hjælpemidler til rådighed, herunder plader, bælter og svømmefødder. Indhold: Individuel svømning under overvågning. Instruktøren står til rådighed, hvis man ønsker undervisning eller hjælp til at forbedre eksisterende svømning.Mål: Positive oplevelser med vand, samt vedligeholdelse af svømmefærdigheder.
Torsdag
Børn & unge - begynder 2 - 8-12 år | 2418
Kl. 16:30 - 17:00
Flere tider
dybe ende af bassin
8 - 12 år
Begynder, Niveau 2: (Hjælpetræner i vandet)  Begyndersvømning i den dybe ende af bassinet.Krav: Skal tidligere have modtaget begynderundervisning. Fortrolighed og tryghed i vandet. Kan færdes i den dybe ende af bassinet alene med opdrivende hjælpemidler. Indhold: Læring gennem leg, tryghedsøvelser, fremdrifts-, balance- og vejrtrækningsøvelser, samt andre vandaktiviteter. Deltagerne vil blive undervist i crawl, rygcrawl, brystsvømning og blive introduceret til begyndende øvelser for fly. Mål: At opnå større forståelse for fremdrift i vandet. Deltagerne kan svømme crawl, rygcrawl og til en vis grad evne brystsvømning, samt på sigt ikke længere er afhængige af hjælpemidler.
Få pladser
Vandtilvænning fra 3 år /med 1 voksen | 2417
Kl. 16:30 - 17:00
Flere tider
lave ende af bassin
3 - 8 år
Vandtilvænning:(Hjælpetræner i vandet)Et hold for de mindste børn, som ikke er trygge ved vand endnu.   Krav: En voksen skal med barnet i vandet. Voksne skal betale et medlemskab af Ugerløse svømmeklub, som koster 150 kr. + 1 kr. for at systemet kan registrerer dig.Indhold: Fortroligheds- og tryghedsskabende lege på land og i vand, som skal give positive oplevelser. Læring gennem leg.Mål: At deltagerne opnår en fortrolighed og en tryghed i vand, så deltagerne kan løsrive sig fra sin voksne og bevæge sig frit i vandet. Kan modtage kollektiv besked. Kan have hovedet under vand.  Alle skal betale. Voksne skal indmeldes og være medlem i klubben. Der betales 151,- kr. Betaling kan ske på hold 2417-1
Vandtilvænning 1 voksen | 2417-1
Kl. 16:30 - 17:00
Flere tider
lave ende af bassin
18 - 99 år
Vandtilvænning:(Hjælpetræner i vandet)Et hold for de mindste børn, som ikke er trygge ved vand endnu.   Krav: En voksen skal med barnet i vandet. Voksne skal betale et medlemskab af Ugerløse svømmeklub, som koster 150 kr. + 1 kr. for at systemet kan registrerer dig.Indhold: Fortroligheds- og tryghedsskabende lege på land og i vand, som skal give positive oplevelser. Læring gennem leg.Mål: At deltagerne opnår en fortrolighed og en tryghed i vand, så deltagerne kan løsrive sig fra sin voksne og bevæge sig frit i vandet. Kan modtage kollektiv besked. Kan have hovedet under vand.  Alle skal betale. Voksne skal indmeldes og være medlem i klubben. 
Få pladser
Børn - begynder 1 - 6-10 år | 2419
Kl. 17:10 - 17:40
Flere tider
lave ende af bassin
6 - 10 år
Begynder, Niveau 1: (Hjælpetræner i vandet)  Begynder svømning for børn i den lave ende af bassinet. Hjælpemidler tilbydes og er tilladt. Krav: Kan være alene i vandet uden en voksen. Kan modtage kollektive beskeder. Indhold: Læring gennem leg i vandet. Forskellige lege, trygheds- og balanceøvelser, samt andre vandaktiviteter. Crawl er første undervisningsform i svømning.Mål: At deltagerne opnår tryghed i vandet. Desuden begyndende crawl og rygcrawl.
Børn & unge - LET øvede 8-13 år | 2420
Kl. 17:10 - 17:40
Flere tider
dybe ende af bassin
8 - 13 år
Børn let øvede:  Krav: Bruger ikke hjælpemidler i vandet. Kan svømme lidt crawl, rygcrawl og til en vis grad brystsvømning. Indhold: Læring gennem leg. Undervisning i de fire svømmeformer crawl, rygcrawl, brystsvømning og fly. Herudover undervisning i hovedspring, vendinger og dyk. Leg og andre vandaktiviteter, herunder livreddende øvelser. Mål: At deltagerne kan svømme bryst, rygcrawl, crawl og har fået undervisning i fly. At deltagerne kan tage hovedspring fra kant. 
Aqua Fitness - 14-99 år | 2421
Kl. 17:50 - 18:40
Flere tider
hele bassinet
14 - 99 år
Aqua Fitness Kom og vær med.Aqua Fitness (14-99 år) er en sjov, effektiv men samtidig også skånsom træningsform, hvor man får rørt hele kroppen. Krav: Du behøver ikke være en god svømmer, men du skal føle dig tryg i vandet, da der trænes i hele bassinet.Indhold: Til Aqua Fitness skrues op for både musikken og pulsen. Vi bruger vandets modstand og opdrift til at træne på nye måder, hvor der er fokus på både puls, styrke, balance og et godt grin.Der bruges mange redskaber bolde, slanger, m.m. i undervisningen.  
Børn & unge - øvede/meget øvede - 8-19 år | 2422
Kl. 18:40 - 19:20
Flere tider
hele bassinet
8 - 19 år
Øvede og meget øvede svømmere: Træning for øvede og meget øvede svømmere. Krav: Kan svømme crawl, rygcrawl, brystsvømning og fly. Kan lave hovedspring og vendinger i vandet uden brug af bassinkant eller bund. Indhold: Teknik undervisning i de fire svømmeformer crawl, rygcrawl, brystsvømning og fly, med henblik på at forbedre eksisterende svømning, konditionstræning og komme hurtigere frem i vandet. Træne deltagerne til kunne tage bassinprøven.Mål: At deltagerne evner de fire svømmeformer rygcrawl, crawl, brystsvømning og fly, og at deltagerne kan svømme længere distancer i vandet uden at gøre brug af kant og/eller hjælpemidler. Bestå bassinprøven.  
Voksne - teknik - 16-99 år | 2423
Kl. 19:30 - 20:20
Flere tider
hele bassinet
16 - 99 år
Teknikhold for voksne: i alderen 16-99 år.Holdet er for voksne, der ønsker at forbedre deres svømning.Krav: Man skal være fyldt 16 år. Holdet er for voksne, som allerede kan svømme, men som ønsker at forbedre sine svømmefærdigheder. Der er ikke et krav om at kunne svømme alle fire svømmeformer. Deltagerne skal kunne bevæge sig frit i hele bassinet. Indhold: Undervisning i de fire svømmeformer crawl, rygcrawl, brystsvømning og fly. Undervisning i teknik og fremdrift. Mål: Formålet med holdet er at forbedre allerede eksisterende svømmestil og forbedre tekniske evner, samt komme i form til at svømme længere distancer.
Motion for 15-99 år | 2424
Kl. 20:30 - 21:20
Flere tider
hele bassinet
15 - 99 år
Motionssvømning for alle:  Dette hold henvender sig til dem, der vil dyrke motion og svømning. Børn må også gerne deltage sammen med forældre, men det er ikke tilladt at anvende vipper eller rutsjebane.Krav: Kan færdes i vandet på egen hånd. Der kan stilles hjælpemidler til rådighed, herunder plader, bælter og svømmefødder. Indhold: Individuel svømning under overvågning. Instruktøren står til rådighed, hvis man ønsker undervisning eller hjælp til at forbedre eksisterende svømning.Mål: Positive oplevelser med vand, samt vedligeholdelse af svømmefærdigheder. 
Lørdag
Motion for 15-99 år | 2425
Kl. 08:00 - 08:50
Flere tider
hele bassinet
15 - 99 år
Motionssvømning for alle: (lørdage)  Der svømmes på dette hold indtil Friluftsbadet lukker, formentlig efter uge 42.  Krav: Kan færdes i vandet på egen hånd. Dette hold henvender sig til dem, der vil dyrke motion og svømning. Børn må også gerne deltage sammen med forældre, men det er ikke tilladt at anvende vipper eller rutsjebane. Der kan stilles hjælpemidler til rådighed, herunder plader, bælter og svømmefødder.Indhold: Individuel svømning under overvågning. Instruktøren står til rådighed, hvis man ønsker at undervisning eller hjælp til at forbedre eksisterende svømning.Mål: Positive oplevelser med vand., samt vedligeholdelse af svømmefærdigheder. 

Seneste nyt